Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Oca 10, 2023 Yorum Yok

Kullanıcıların süreçlerine bağlık olarak SteamDB sayfasına yansıyan bilgilerle, Steam‘de geçen haftanın en Fazla satanları için yeni liste ortaya çıktı. 2023 yılına girdiğimiz haftada, kış indiriminin de tesiri ile bakalım kullanıcıların tercihleri ne tarafta olmuş? Ayrıntılar haberimizde.

Steam’de Geçen Haftanın En çok Satanları Aşikâr Oldu

  1. Steam Deck
  2. Elden Ring
  3. Call of Duty: Çağdaş Warfare II
  4. Ready of Not
  5. Cyberpunk 2077
  6. High on Life
  7. Red Dead Redemption 2
  8. God of War
  9. EA Sports FIFA 23
  10. Grounded

26 Aralık 2022 – 1 Ocak 2023 tarihleri ortasını kapsayan haftaya baktığımızda, bir evvelki haftaya nazaran birinci üç sıranın birebir kaldığını görebiliyoruz. Steam Deck esasen kararını ve Call of Duty: Çağdaş Warfare II de üçüncülüğünü haftalardır sürdürüyor. Bu ikilinin ortasında Elden Ring de ikinciliğini koruyarak katılmış üzere görünüyor.

Bir evvelki haftanın onuncusu olan Ready or Not, şimdiki listede dördüncülüğe kadar yükselmiş ve High on life oyununu altıncı sıraya kadar düşürmüş. Beşinci sıradaki Cyberpunk 2077 ve yedinci sıradaki Red Dead Redemption 2, yükseliş kaydeden diğer oyunlardan oldular. CD Projekt RED tarafından geliştirilmiş olan aksiyon-rol yapma oyunu, sekizinci Alelade geliyor. Rockstar Games tarafından geliştirilmiş olan Yırtıcı batı temalı başyapıt ise, bir evvelki hafta dokuzuncu sıradaydı.

Sekizinci sıradaki God of War ve dokuzuncu sıradaki EA Sports FIFA 23 de 2022 yılının nihayet haftasında gerileyenler oldular. nihayet sıradaki Grounded, birinci ona uzun bir ortadan sonra merhaba diyen oyun oldu.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir