Steam’in En Çok Satanları: 13 – 19 Şubat 2023

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Şub 20, 2023 Yorum Yok

Oyun bölümünde yeni haftaya girmemizle birlikte, Steam’in en Fazla satanları listelerinin bir aktüeli daha ortaya çıktı. Hogwarts Legacy oyununun liderliğini ikinci haftaya taşıdığı birinci onda, her zamanki üzere değişimler mevcut. Ayrıntılar haberimizde.

2023’ün Altıncı Haftasında Steam’in En çok Satanları

  1. Hogwarts Legacy
  2. Hogwarts Legacy: Digital Edition
  3. Steam Deck
  4. Call of Duty: Çağdaş Warfare II
  5. Wild Hearts
  6. Wild Hearts: Standart Edition
  7. Destiny 2: Lightfall + Annual Pass
  8. Returnal
  9. CS:GO Prime Status Upgrade
  10. Pharaoh: A New Era

13 – 19 Şubat 2023 tarihleri ortasını kapsayan nihayet haftada, Özel sürümü ile Hogwarts Legacy oyununun birinci iki sırayı elinde tuttuğunu görüyoruz. Şimdiye kadar birinci sefer beşinci sıraya kadar gerilemiş olan Steam Deck ise üçüncü sıraya çıkmış.

Bir evvelki hafta birinci ondan düşmüş olan Call of Duty: Çağdaş Warfare II, bir haftalık boşluğun akabinde, dördüncü Alelade bir Geri dönüşe imza atmış durumda.

Beşinci ve altıncı sıralarda, Electronic Arts ve Koei Tecmo Games işbirliğinde Omega Force tarafından PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş olan Wild Hearts karşımıza çıkıyor. 16 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulmuş olan oyun, Monster Hunter serisinin en Aka rakibi olma maksadında. Ne Mevcut ki şimdilik 3.595 inceleme sonucunda % 42 oranında Olumlu tenkit alabilmiş.

Bir evvelki hafta sekizinci sırada karşımıza çıkmış olan Destiny 2: Lightfall + Annual Pass, şimdiki listede yedinciliğe çıkmış iken, geçtiğimiz hafta çıkmış olan diğer iki oyundan Returnal sekizinci, Pharaoh: A New Era ise nihayet sırada yer alıyor. Dokuzuncu CS:GO Prime Status Upgrade de bir evvelki hafta onuncu sıradaydı.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir