Sony Özgün Bir AAA Oyun Üzerinde Çalışıyormuş

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları May 08, 2023 Yorum Yok

Bildiğiniz üzere Sony bünyesinde PlayStation 5 için geliştirilmekte olan fazlaca oyun Mevcut ve bunların Aka bir kısmı de şimdi duyurulmuş durumda değil. Artık listeye yenileri eklendi. Sony özgün bir AAA oyun iç yeni projeler üzerinde daha çalışıyor.

Twitter kullanıcısı Timur222 tarafından Japon teknoloji devi bünyesinde geliştirilen ve şimdi duyurusu yapılmamış yeni projeler ayrım edilmiş. Besbelli ayrıntıların olmadığı bu projelerden bir tanesi ise bütünüyle özgün bir fikri mülkiyetmiş.

Sony Interactive Entertainment bünyesinde Kıdemli Görsel Efekt Sanatkarı olan Dylan S., LinkedIn profilinde yer verdiğine nazaran, şimdi duyurulmamış bir oyunun 2023 yılı için planlandığı görülüyor. Sanatçı, geçmişinde God of War Ragnarök, Topgun: Maverick iç kimi Hollywood sinemalarında de misyon almış. Profilinin İzah kısmında ise diziler, sinemalar ve oyunlar için fotoğraf kalitesinde ve stilize edilmiş efektler yarattığı yazılı. Bahsi geçen oyunun bu Yıl içerisinde çıkacağı göz önünde bulundurulacak olursa, bu da uzun vakittir geliştirilme kademesinde olduğuna ve ek bilgilere nazaran AAA düzeyinde olduğuna işaret sayılabilir. Ne Mevcut ki bunun haricinde hiçbir bilgi yok.

Sony yepyeni Bir AAA Oyun ile Karşımıza Çıkacakmış

Diğer yandan, Sony Interactive Entertainment bünyesinde geliştirildiği söylenen bütünüyle özgün fikri mülkiyet ise Görse Efekt Şefi ve Sanat Direktörü Jonathan Harman’ın LinkedIn profiline yansıdı. Harman, daha evvelden Days Gone ve Horizon: Forbidden West iç Fazla Türlü projeler üzerinde de çalışmış.

Son iki projeden biri altmıştan Çok geliştiriciden oluşan bir grup ile yürütülüyor. baş Teknik Program Yöneticisi Tangirala tarafından belirtilene nazaran, takıma hem Yurt içinden hem de dışından yeni bireyler alınıyormuş. Ne Mevcut ki bir oyun mu yoksa yeni bir teşebbüs mi olup olmadığı net bir halde belirtilmemiş, lakin görünüşe nazaran PlayStation Plus yahut yeni PlayStation 5 modeli ile ilgili bir şey olabilir.

Diğer projenin ise ziyadesiyle stilize edilmiş bir AAA oyun olduğu söyleniyor. Rastgele bir ayrıntı bulunmadığı için de net bir çıkarımda bulunmak güç oluyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir