Yeni Star Wars Jedi: Survivor Fragmanı

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Mar 20, 2023 Yorum Yok

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan bilgilendirmenin akabinde, yeni Star Wars Jedi: Survivor fragmanı oyuncuların beğenisine sunuldu. Yaklaşık bir ay sonra çıkması beklenen devam oyunu için yayınlanan fragman ve ayrıntıları haberimizde.

Yeni Star Wars Jedi: Survivor Fragmanı 

Respawn Entertainment, EA ve Lucasfilm Games; 28 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için yayınlanacak olan Star Wars Jedi: Survivor’ın (SWJS) yeni hikaye detaylarının üzerindeki perdeyi kaldırdı. Stig Asmussen liderliğindeki Respawn tarafından geliştirilen Jedi destanının yeni kısmı Survivor, bizleri, galaksinin geleceğe dair umutlarını omuzlarında taşıyan, daha kuvvetli ve tecrübeli bir Cal Kestis (Cameron Monaghan) ile buluşturuyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order’daki olaylardan beş Yıl sonrasını mevzu Meydan SWJS’nin yayınlanan yeni fragmanında Cal, Mantis Mürettebatı ile bir ortaya gelirken; Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) ve yeni “paralı asker” Bode Akuna (Noshir Dalal) ile karşılaşıyoruz. İmparatorluğun gölgesinde mukadderatıyla yüzleşmek isteyen Cal’ın bu arayışı, onu ve arkadaşlarını “Bedlam Raiders”ın meskeni olan Koboh da iç olmak üzere Star Wars evrenindeki yeni gezegenlere ve tanıdık sonlara sürükleyecek.

28 Nisan’da bütün yeni jenerasyon konsollar ve PC için yayınlanacak olan SWJS, yeni jenerasyonun bütün avantajlarından yararlanacak ve tam manasıyla sinematik bir “Jedi deneyimi” sunacak.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir