Fortnite için FPS Modu Yeni Sezonla Gelecekmiş

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Mar 05, 2023 Yorum Yok

Fortnite için FPS modu sonunda geliyor üzere görünüyor. saygınlık kazanmış bilgi madencilerinin paylaşımına nazaran, önümüzdeki dönem ile bu mod oyunculara sunulmuş olacak.

Fortnite için yeni dönem 9 Mart 2023 Perşembe günü başlayacak. iFireMonkey ve ShiinaBR tarafından aktarılan daha evvelden ayrıntılara nazaran, Oathbound öyküsünün dördüncü seti, haritada en az altı bölgede değişikliklerin yaşanacağı, fütüristik Japonya teması ve buna bağlı olarak Attack on Titan anime serisinden Eren Yeager karakterinin Cenk bileti Armağan görünümü olacağı söyleniyor. Buna ek olarak, Scout Regime Salute Ira yansısı, Titan “Ice Fist” baltası ve silah kaplaması da kazanabileceğimiz mükafatların birinci sayfasına karşımıza çıkacakmış.

Claire Redfield ve Leon Scott Kennedy görünümlerinin ve Star Wars temalı bir aktifliğin yanı sıra, görünüşe nazaran yeni dönemin en Aka yeniliği birinci şahıs perspektifi olacak.

Fortnite için FPS Modu Ne Vakit Geliyor?

Aslında bakarsanız bu modun Battle Royale oyununa geleceği uzun Vakit Evvel ortaya çıkmıştı. Haziran ayından bu yana süren bekleyiş ise önümüzdeki hafta sona erecekmiş üzere görünüyor. Fortnite sızıntıları ile prestij kazanmış olan bilgi madencisi HYPEX, beraberinde ShiinaBR, GMatrixGames ve iFireMonkey olmak üzere diğer bilgi madencileri tarafından yapılan teyit ile 9 Mart 2023 Perşembe günü başlayacak olan sıradaki dönem ile bu perspektifin artık oyuna iç edileceğini öne sürdüler.

HYPEX tarafından söylenene bakılırsa, Sıfır İnşa modu üzere Mecbur olmayabilir. Zira kendisi birçok kaynakta üçüncü şahıs perspektifini de görmüş. öbür bir deyişle, Biricik bir tuş ile iki perspektif ortasında geçiş yapabilecekmişiz üzere görünüyor.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir