Yeni Razer Ürünleri CES 2023 Fuarında Tanıtıldı

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Oca 10, 2023 Yorum Yok

Bu yılın CES fuarı hayli heyecan dolu geçiyor. Dünya genelindeki Aka teknoloji şirketleri, daha evvelce duyurdukları eserleri tanıtırlar iken, yeni duyurularla da karşımıza çıkıyorlar. Bu şirketlerin ortasında Razer da var. Yeni Razer eserleri, CES 2023 fuarı sırasında duyuruldu. Ayrıyeten çıkışı sabırsızlıkla beklenen eserler hakkında da nihayet gelişmeleri öğrenme fırsatımız oldu.

Fuarda tanıtılan eserler ortasında Razer Edge, çevreleyen ses ve dokunsal Geri bildirim özellikli birinci baş yastığı, yeni Razer Blade dizüstü bilgisayarları, Meta Quest 2 için tasarlanmış sanal gerçeklik Etraf üniteleri ve dahası bulunuyor. Şirket tarafından tanıtılan eserler ile ilgili ayrıntılar ise şöyle;

Yeni Razer Eserleri CES 2023 Fuarında Uzunluk Gösterdi

Oyuncular için önde gelen global Ömür stili markası Razer, CES 2023’teki vitrinini iştirakçilerin Özel birinci bakışlar elde etmesi için yesyeni, yenilikçi teknolojilerle açıyor. Çığır açan konseptler ve Eser duyurularının yapılacağı CES 2023, bunların yanında oyuncular ve teknoloji meraklıları için yakında çıkacak olan en âlâ Android el konsolu Razer Edge ile tanışma fırsatı da sunuyor.

Razer Edge ve Razer Edge 5G – özel Deneyim İmkânı ve Çıkış Tarihi CES’te Açıklandı

6.8″ AMOLED ekran ve 144Hz yenileme suratına sahip 2400×1080 FHD+ çözünürlükle geliştirilen Razer Edge, sğrekli online bir taşınabilir oyun tecrübesi için ülküdür. Elde taşınabilen konsol, en yeni Snapdragon G3x Gen 1 Oyun Platformu için Özel olarak güçlendirilmiş ve geliştirilmiş birinci aygıttır. Yolda oyun oynarken performanstan ödün vermek zorunda kalmadan en güzel AAA ve Mahallî oyunları uzun oturumlarda oynamak için etkin soğutma özelliği ile emele yönelik olarak üretilmiştir.

Razer Edge, 26 Ocak’ta ABD’de iki versiyon halinde piyasaya sürülecek: Razer Edge (Wi-Fi) sırf ABD genelindeki Razer.com ve RazerStore pozisyonlarında 399,99’a ve Razer Edge 5G sadece Verizon.com ve Verizon mağaza pozisyonlarında satılacak. Razer Edge 5G fiyatlandırması için daha Çok detaya Verizon aracılığıyla buradan ulaşabilirsiniz.

Project Carol Konsept Tasarımı – Yakın Meydan surround ses ve haptik özellikli dünyanın birinci baş yastığı

Razer, oyuncuları yeni bir ses ve dokunma tecrübesi dünyasına götüren, etrafı saran yakın Meydan surround ses ve dokunsal özelliklere sahip dünyanın birinci yastığı Project Carol’ı sunar. Project Carol; Razer’ın yeni Eser dizaynlarını keşfetmeye, Razer’ın gelecekteki Eser portföyünü etkilemeye ve yol boyunca birden Çok CES Innovation ve Best of Show Mükafatı kazanmaya adanmış bir takım olan yenilikçi Ar-Ge kısmının en nihayet konsept dizaynıdır.

Project Carol, büyüleyici bir oyun tecrübesi için 7.1 surround ses ile net, saf ses için yakın Meydan surround sesin makul kullanımıyla sürükleyiciliği ve gerçekçiliği yeni doruklara taşıyor. Klâsik hoparlörlerin bilakis, Project Carol’ın yakın Meydan surround sesi, daha yakın, daha direkt arka ses sağlayarak daha kuşatıcı bir ses ortamı sunar. Project Carol, ödüllü Razer™ HyperSense teknolojisi tarafından desteklenmektedir. Yastık, oyun seslerini gerçek vakitli olarak haptik Geri bildirime dönüştürerek oyuncuların gerilerinde olan biten her şeyi hissetmelerini sağlayarak onları aksiyonun tam ortasına yerleştiriyor.

Project Carol; PC’de Mahallî olarak desteklenir ve elastik, ayarlanabilir kayışlar aracılığıyla Razer’ın tanınan Iskur ve Enki serileri iç bütün oyun koltuklarına uyacak biçimde tasarlanmıştır. 2.4 GHz kablosuz bağlanan Project Carol, şarj edilmeden 8 saate kadar oyun oynama imkânı sunar.

Razer’ın Project Carol’ı hakkında daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın.

Yeni nesil Razer Blade’ler

Razer Blade’in 2023’teki bu evrimi; daha büyük, nihayet teknoloji 16:10 en-boy oranlı ekranı ile en yeni ve en kuvvetli grafik ve işlemci teknolojilerini Tekrar Razer’ın imzası olan ince ve hafif kasasında birleştirerek dizüstü oyun bilgisayarları için bir paradigma değişikliğine geçiş yapıyor.

CES’te tanıtılan yeni Razer Blade 16 ve Razer Blade 18; en nihayet 13. jenerasyon Intel Core i9 HX yonga seti, NVIDIA’nın 175W TGP’ye kadar çalışan yeni jenerasyon RTX 40 serisi grafik işlemcisi ve yükseltilebilir DDR5 5600MHz hafıza ile donatılmıştır. bütün bu güç, termal alanda daha Çok ilerlemeyi kolaylaştıran Razer’ın, patentli Buğu odası soğutma teknolojisini genişletilmesiyle ortaya çıkan tasarım ideolojisindeki evrim sayesinde Mümkün kılındı.

Razer Blade 16: Daha Büyük. Daha âlâ. Hala en düzgünü.

İkonik işlenmiş alüminyum kasa içinde Blade 16, performansı ve taşınabilirliği her zamankinden daha ileriye taşıyor. 1.50 Grafik Gücü Yoğunluğunda (GPD), Blade 16 şu anda var olan diğer bütün 16 inç dizüstü oyun bilgisayarlarından inç küp başına %35 daha Çok grafik gücü sağlama yeteneğine sahiptir.

Blade 16; grafik gücünün her döngüsünün tam potansiyde kullanılması için 1000 nit zirve parlaklığı ve 3 ms’den daha az reaksiyon müddeti sağlayan dünyanın birinci 16 inç HDR özellikli çift modlu küçük LED ekranıyla, manzara teknolojisinde en iyiyi kullanma geleneğini sürdürüyor. Bu ekranın anne özelliği, istenen uygulamaya uyması için “İçerik Oluşturucu” ve “Oyuncu” modları ortasında kesintisiz geçişe müsaade veren ikili Mahallî mod tercihidir. İçerik Oluşturucu modu; 120 Hz yenileme süratiyle keskin UHD+ Lokal çözünürlük sağlarken, Oyuncu modu; Lokal FHD+’da ultra akıcı 240 Hz yenileme suratı sağlar.

Yeni Razer Blade 16 hakkında daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın. Blade 16, Q1 2023’te Razer.com, RazerStores ve seçkin perakendecilerde 2.699,99’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Blade 18: Son Masaüstü Muadili.

Blade 18 ile Razer, 18 inç dizüstü bilgisayar kategorisine agresif bir birinci adım atarak geniş format dizüstü bilgisayarı tekrar tanımlıyor. Blade 18, Razer’ın şimdiye kadarki en kuvvetli dizüstü bilgisayarıdır. Sıkı oyuncular ve profesyonel içerik oluşturucular için üretilmiş hakikaten odunsuz bir makinedir.

Kusursuz renk doğruluğu, keskin çözünürlük ve süratli Cevap sağlayan 18 inçlik QHD+ 240Hz yüksek yenileme suratına sahip geniş ekranıyla, bir Blade’de bugüne kadarki en Aka ekran alanını sunuyor. Üstelik bütün bunlar, Blade’lerin bilindik birinci sınıf, şık estetik form faktöründen ödün vermeden gerçekleşti. Gerçek bir masaüstü yerine geçen Blade 18, masaüstü seviyesinde performansın yanı Dizi tam bir masaüstü ve Etraf ünitesi kurulumundan beklenen bir sıra özelliği de beraberinde geitrir: 5 MP kamera, THX uzamsal ses 6 hoparlörlü dizi, yükseltilebilir bileşenler, kapsamlı irtibat noktası seçimi ve hiper verimli Buğu odası soğutması.

Yeni Razer Blade 18 hakkında daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın. Blade 18, Q1 2023’te Razer.com, RazerStores ve seçkin perakendecilerde 2.899,99’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Leviathan V2 Pro – Baş İzleme Yapay Zekasına Sahip Dünyanın Birinci Hüzmelemeli Soundbar’ı

Razer Leviathan V2 Pro, baş izleme Yapay zekasına sahip masaüstü için dünyanın birinci hüzmeleme özellikli soundbar’ı olarak 3D sesteki en nihayet yeniliği temsil ediyor. Sürükleyici ses öncüsü THX ve önde gelen 3D ses hüzmesi oluşturma uzmanı Audioscenic ile ortaklaşa geliştirilen Razer’ın yeni PC soundbar’ı, her iki dünyanın da en düzgününü sunarak kullanıcıların en uygun dinleme tecrübesi için her Vakit yanlışsız noktada olmalarını sağlayan bir surround ses alanı yaratır. bütün bunlar, Yalın bir heyetimle kompakt, birinci Sınıf bir form faktöründe toplanmıştır. Bu da kullanıcılara dağınıklıktan arınmış bir masaüstü sağlar.

Hüzmeleme (Beamforming) yapan surround ses ile Baş takip eden AI teknolojisini birleştiren Leviathan V2 Pro, kullanıcının pozisyonunu algılayan entegre IR kamera sayesinde sürükleyici 3D ses sunar. Bu, soundbar’ın ses ışınlarını dinleyicinin pozisyonuna gerçek vakitli olarak uyarlamasını sağlayarak dinleyicilerin en güzel ses tecrübesi için her Vakit gerçek noktada olmasını sağlar.

Sürükleyici bir tecrübe için THX Spatial Audio tarafından desteklenen Audioscenic kullanıcı uyarlamalı hüzmeleme ile birleşen soundbar, bütün cümbüş gereksinimleriniz için gerçeğe yakın 3D ses sağlar. 3D ses iki modda deneyimlenebilir: THX Spatial Audio Virtual Headset; rastgele bir stereo içerik içindir ve size daha Evvel sırf kulaklıklarda bulunan Kesin konumsal sesi sağlarken, THX Spatial Audio Virtual Speakers; kullanıcıların olağanda eksiksiz bir mesken sinema sistemi ile deneyimleyecekleri geniş, odayı dolduran ses alanı sağlayan rastgele birden Çok kanallı içerikler içindir.

Yanında verilen subwoofer ile Leviathan V2 Pro Fazla şoförlü PC ses çubuğu, Razer Chroma RGB dayanağıyla canlı (crisp), net tiz ve derin (clear treble and deep), vurucu (punchy) bas sunar. 30 aydınlatma bölgesi, 16.8 milyon renk ve 200’den Çok oyun takviyesi ile daha derin bir atmosfer sağlamak emeliyle oyun aygıtları için dünyanın en Aka aydınlatma ekosistemine entegre edilmiştir.

Razer Leviathan V2 Pro hakkında daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın. Ocak 2023’ten itibaren Razer.com ve RazerStores’ta 399,99$ / 489,99€’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Razer Kiyo Pro Ultra – DSLR gibisi yüksek kalite için bir Web Kamerasındaki Şimdiye Kadarki En Aka Sensör

Sensör ne kadar Aka olursa manzara kalitesi o kadar âlâ olur: Razer Kiyo Pro Ultra, içerik oluşturma ve yayınların görsel standartlarını yine tanımlar. İçerik oluşturucuları, şimdiye kadar bir web kamerasında kullanılan en Aka sensöre sahip Razer’ın en kuvvetli web kamerasında, tak ve çalıştır kolaylığıyla DSLR seviyesinde detay ve netliği deneyimleyebilir.

Razer’ın yeni profesyonel web kamerasının kalbinde harikulâde detay ve renk için her pikselde daha Çok Fer ve imaj verisi yakalamak ismine 2,9 μm piksel boyutuna sahip kesim başkanı ultra Aka Sony 1/1.2″ STARVIS 2 sensörü bulunmaktadır. Sensörün tam potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için Kiyo Pro Ultra, öbür web kameralarına kıyasla neredeyse dört kat daha Çok Fer yakalayabilen ve düşük ışıkta bile canlı, net imgeler sağlayan özel, ultra geniş F/1.7 diyaframlı bir lens ile donatılmıştır.

Bu inanılmaz manzara doğruluğu, olmamış 4K 30 FPS (veya 1080P 60 FPS) çekimi, sıkıştırılmamış 4K 24 FPS, 1440p 30 FPS yahut 1080p 60 FPS’ye dönüştürüp stream yayınınıza aktarabilir. Yayıncıların her Vakit İlgi odağı olmasını sağlamak için Kiyo Pro Ultra’nın Yapay zeka takviyeli Çehre İzlemeli Otomatik Odaklama özelliği, gerçek bokeh efekti sayesinde arka planı ustalıkla bulanıklaştırırken keskin, sabit odak sağlamak için kullanıcının yüzünü takip eder. Tüm bunlar, rastgele bir ek donanım yahut yazılıma muhtaçlık duymadan gerçekleşir.

30FPS’de Yüksek Dinamik Aralık (HDR) takviyesi ile birleştiğinde Kiyo Pro Ultra yayıncıların gerçekçi renkler elde edebilmesini sağlamak için daha koyu yahut daha Aleni tonlarda bile renkleri öne çıkaran görsel ayrıntılar ve dokular sunmak ismine, aydınlatmayı ve kontrastı otomatik olarak güzelleştirirken Çok yahut az pozlanmış alanları düzeltir. İçerik oluşturucular, ISO, deklanşör suratı, kaydırma, eğme ve daha Çok özelliği kapsamlı biçimde özelleştirip, içerik kalitelerinde ince ayar yapma işini Razer Synapse ile daha da ileri götürebilir.

Ayrıca Kiyo Pro Ultra, direkt, meselesiz USB 3.0 teması aracılığıyla birkaç dakika içinde takılabilir ve çevrimiçi olabilir, bu da kullanıcıların sahiden profesyonel görüntü kalitesine süratli ve kolay erişim sağlamasına İmkan tanır.

Razer Kiyo Pro Ultra hakkında daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın. 5 Ocak 2023’te 299,99$ / 349,99€’dan başlayan fiyatlarla sırf Razer.com ve RazerStore’larda satışa sunulacak.

Meta Quest 2 için tasarlanmış VR Etraf üniteleri – sanal gerçeklik için gerçek destek

Razer ayrıyeten Meta Quest 2 için iki VR aksesuarı da tanıttı: Razer Ayarlanabilir Baş Kayışı Sistemi ve Razer Çehre Arayüzü. VR oyununu genişletmek ve konforu artırmak için Ayarlanabilir Baş Kayışı Sistemi ve Çehre Arayüzü, insan faktörlerinde başkan bir uzman olan ResMed ile işbirliği içinde Razer tarafından Meta Quest 2 için geliştirildi.

Uzun vadeli konfor ve yük istikrarlı takviye için tasarlanan Razer Ayarlanabilir Baş Kayışı Sistemi, bütün Baş formları düşünülerek oluşturulmuştur. Yüksek performanslı naylon gereç güvenilirlik, rahatlık ve dayanıklılık sağlarken, optimize edilmiş tartı dağılımı etkin oyun sırasında daha Çok istikrar sağlar. Yumuşak ayarlanabilir askılar, oyuncuların harika ahenklerini bulmalarına Yardımcı olur ve süratli giyilen tasarım, oyuna devam etmede Fazla az kesinti sağlar.

Razer Çehre Arayüzü, genişletilmiş konfor ve optimize edilmiş dayanak için geliştirilmiştir. Ultra ince dokulu ve profilli zarlarla oluşturulan Razer Çehre Arayüzü, Çehre basıncını ortadan kaldırır ve tıbbi sınıf, hipoalerjenik gereçlerin kullanımı Cilt tahrişini azaltmaya Yardımcı olur. Arayüz birebir vakitte havalandırma sağlarken ışığı da mahzurlar, böylelikle oyuncular odunsuz bir sarmal tecrübesi yaşarlar. Çatlaksız yüzey, daha düzgün hijyen ve daha kolay paklık bakımı sağlarken konturlu 3D profil, konfor ve takviyenin kusursuz istikrarını sağlar.

Razer’ın Meta Quest 2 için VR Etraf üniteleri, ileride öteki bölgelerde de satışa çıkma planları ile 2023’ün birinci çeyreğinde ABD’de satışa başlayacak. Daha Çok bilgi için lütfen buraya bakın.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir