Duke Nukem Sineması Geliyor

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Eki 27, 2022 Yorum Yok

Oyun kesiminden sinema dalına geçiş yapan markaların ortasında Duke Nukem de katılıyor. The Hollywood Reporter tarafından aktarılan bilgiye nazaran, Duke Nukem filmi geliyor. Ayrıntılar haberimizde.

Bildiğiniz üzere Duke Nukem, 1996 yılında isim değiştirerek 3D Realms olan ve 2011 yılında da Gearbox tarafından satın alınan Apogee Software tarafından yaratılmıştı. 1991 yılında satışa sunulan birinci oyunun akabinde, 2016 yılında çıkan Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour dahil farklı platformlarda birçok farklı oyun ile uzunluk göstermişti. 1996 yılından bu yana üç boyutlu oyunlar ile karşımıza çıkan seri, klasik aksiyon sinemalarından ilham alınarak oluşturulan başrol karakteri ve yaptığı sayısız göndermeler ile büyük beğeni toplamıştı.

Duke Nukem Sineması için Düğmeye Basıldı

Tarihinde on dört yıllık geliştirilme sürecinin akabinde yaptığı çıkışı ile tam bir fiyasko olarak nitelendirilen Duke Nukem Forever üzere bir lekenin bulunduğu seri, artık de beyaz perdede karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, birinci olarak dört yıl evvel Paramount şirketi tarafından hazırlık basamağında olan sinema uyarlamasından bahsedilmişti. Hatta başrol karakteri için de John Cena düşünülüyordu. Ne var ki sonradan rafa kaldırılmıştı. Haliyle bu, büsbütün yeni bir proje olacak.

The Hollywood Reporter tarafından aktarılana nazaran, sinemanın hakları Legendary Entertainment tarafından satın alınmış. Cobra Kai yapımcıları Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg’ün ve bu isimlere katılan Assassin’s Creed sineması yapımcılarından Jean Julien Baronnet’in projenin başına getirildiği uyarlama için son takım ve tarih verilmiş değil. Gelişmeleri takipte olacağız.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir