2022 Steam Oyuncu Retrospektifi Sizin İçin Ne Diyor?

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Oca 10, 2023 Yorum Yok

2022 yılına veda edip, 2023 yılına merhaba dememize sayılı günler kaldı. Ertelenen oyunlar ile bölüm açısından Yine hoş bir yeni Yıl bizi bekliyor. Pekala 2022 Steam oyuncu retrospektifi sizin için nasıl bir istatistik çıkarttı? Öğrenmeyi ve arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın!

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation da bu türlü bir fırsat sunmuş ve Yıl içerisinde ne kadar oyun oynamış, ne kadar oyun oynamış, kaç Tane kupa açmış olduğumuzu görebilmiştik. Misal bir atılım Steam mağazasından da geldi.

2022 Steam Oyuncu Retrospektifi Detayları

Mağazanın anne sayfasında aşağılara indiğinizde, Yılınızın Retrospektifi halinde bir kısım göreceksiniz. Tercihen buradan da ulaşabilirsiniz. Tıkladığınız vakit, geride bıraktığımız yıla ait pek Fazla Farklı ayrıntısı görebiliyoruz.

Toplamda kaç oyun ve demo oynadığınız ve kaç Tane yeni oyun aldığınız üzere ayrıntılar var. Bunlara ek olarak, Az olanlar iç kaç muvaffakiyetim açtığınızı, tarihleriyle Birlikte oyun oynadığınız aralıksız en Çok gün sayısını da görebilmeniz Mümkün oluyor.

Sayfanın biraz daha aşağısına indiğimizde ise, performansımızın Steam topluluğu ile karşılaştırmaları da yapılıyor. örneğin hem Yıl içerisinde çıkmış olan oyunların hem de klasik oyunların yüzde kaçını oynadığımız üzere. Bunların yanı sıra, hangi cinslere İlgi gösterdiğimiz, paylaşılan ekran imajları, Armağan edilen oyunlar, eklediğimiz arkadaşlar, inceleme yazısı sayısı ve daha pek Fazla ayrıntı da bulunuyor.

Yukarıda bahsettiğimiz kısımların aşağısında da, Yıl içerisinde en Fazla vakit geçirdiğimiz oyunlara ve en Çok oyun oynadığımız aylara ait ayrıntılı tahliller de karşımıza çıkıyor.

Sayfanın en aşağısında ise, 2022 Steam Retrospektifi’nizi arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz başka bir kısım da bulunuyor. Farklı boyutlardaki görseller ile hem akışınızda, hem de öykünüzde paylaşabilmek Muhtemel oluyor.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir