Steam’de Geçen Haftanın En Çok Satanları: 9 – 15 Ocak 2023

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Oca 16, 2023 Yorum Yok

Kullanıcıların süreçlerine bağlık olarak SteamDB sayfasına yansıyan bilgilerle, Steam‘de geçen haftanın en Fazla satanları için aktüel liste ortaya çıktı. Yeni haftada yaşanan değişiklikler ile güncellenmiş olan listenin ayrıntıları haberimizde.

Steam’de Geçen Haftanın En çok Satanları Listesi Netleşti

  1. Steam Deck
  2. Hogwarts Legacy
  3. Call of Duty: Çağdaş Warfare II
  4. Raft
  5. Elden Ring
  6. One Piece Odyssey
  7. CS:GO Prime Status Upgrade
  8. Valve Index VR Kit
  9. High on Life
  10. Project Zomboid

9 – 15 Ocak 2023 tarihleri ortasını kapsayan yeni listede, nihayet birkaç haftadır devam etmekte olan birinci üç Dizi tertibinin bozulduğunu görüyoruz. O denli ki Steam Deck ve Call of Duty Çağdaş Warfare 2 haftalardır bulundukları pozisyonu geçtiğimiz haftada da muhafazaya devam ettiler, ancak 10 Şubat 2023 tarihinde çıkacak olan Hogwarts Legacy Elden Ring oyununu beşinci sıraya iterek ikinci sıraya yerleşti.

Dördüncü sırada uzun vakitten sonra birinci ona Geri dönen Raft bulunuyor iken, altıncı sırada 12 Ocak 2023 tarihinde çıkmış olan One Piece Odyssey  ve yedinci sırada da CS:GO Prime Status Upgrade paketi karşımıza çıkıyor.

İlk onun nihayet üç sırasında ise uzun vakitten sonra Geri dönüş yapan Valve Index VR Kit paketini, High on Life ve Project Zomboid oyunlarını görüyoruz. High on Life birinci çıktığı devirde oldukça ağır İlgi görmüş, hatta Game Pass servisinin en başarılı oyunları ortasına ismini yazdırmıştı. Project Zomboid ise uzun vakitten sonra tekrar İlgi görmeye başlıyor diyebiliriz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir