Amnesia: The Bunker Birazcık Daha Gecikecek

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Nis 22, 2023 Yorum Yok

Frictional Games tarafından yapılan İlan ile Amnesia: The Bunker, birazcık daha gecikecek. Fakat oyunu bekleyen takipçilerimiz üzülmesinler, Yine Mayıs ayı içerisinde oynamaya başlayabileceksiniz. Yeni tarih ve erteleme nedeniyle ilgili söylenenler haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Atlas Fallen Ertelendi! Ne Vakit Çıkacak?


Üç yıllık bir ortanın akabinde, bu Yıl içerisinde yeni Amnesia oyunu ile buluşacağız. Aralık ayında duyurulmuş olan Amnesia: The Bunker, bizi bu kere da Fransız asker Henri Clement rolüne büründürecek ve Yine dehşet dolu anlar yaşatacak.

Oynanış manasında yenilikler ile de karşılaşacağımız oyun, bildiğiniz üzere Mart ayında çıkması beklenir iken 16 Mayıs 2023 tarihine ertelenmişti. Kuvvetli geçen kış kurallarının getirdiği hastalıklar ve bu bağlamda da geliştirilme etabına sık sık Aralık vermek zorunda kalan geliştirici takım, oyunu ivedilikle bize sunmayı istemediğini lisana getirmişti.

Amnesia: The Bunker Ne Vakit Çıkıyor?

Bugün de oyunun bir Kez daha ertelendiği duyuruldu. Lakin bu defa yalnızca yedi günlük bir gecikme olacağı söylenmiş. Yani Amnesia: The Bunker, PC (Epic Games Store ve Steam), PlayStation 4, Xbox One ve Xbox Series için 23 Mayıs 2023 tarihinde satışa sunulacak. Fazladan edinilen bir haftalık müddet de, oyunun biraz daha Çok cilalanması ve çıkış gününden Evvel her şeyin kusursuz olmasının garantilenmesi için kullanılacakmış.

Birinci Dünya Savaşı devrinde geçecek olan oyunda, taburu tarafından geride bırakılan ve kendini terk edilmiş askeri bir yeraltı sığınağında bulan Fransız asker Henri Clement rolünde olacağız. İddia edebileceğiniz üzere, burada yalnız olmayacağız. Etrafta dolaşan ölümcül bir iz şoför olacak.

Yeraltı sığınağının koridorları boyunca keşif yapabileceğiz. Ne Mevcut ki bunu yaparken, hem yaratığa hem de etraftaki tuzaklara ve daha Öbür tehlikelere dikkat etmemiz gerekecek. Hayatta kalabilmek için yeteneklerimize ve sonlu kaynaklarımıza başvurmak durumunda olacağız.

Amnesia: The Bunker oynanışı ile oyuncu seçimlerine öncelik tanınarak, burun buruna geldiğimiz tehlikeleri ve bulmacalar ve yolumuzu tıkayan şeyler iç zorlukları aşmada farklı formüller deneyebileceğiz.

Stüdyo tarafından verilen ayrıntılarda yanımızda bir altıpatların ve kendinden şarjlı el fenerinin de bulunacağı oyunda, anbean vereceğimiz kararların da denetimi de bizde olacak.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir