Company of Heroes 3 Türkçe Dil Desteğiyle Çıktı

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Şub 23, 2023 Yorum Yok

Company of Heroes 3 Türkçe lisan desteği ile bugün satışa sunuldu. Şayet oyunu satın alıp almamak ortasında kaldıysanız, bu gelişme en son kararınızda faal rol oynayabilir.

Company of Heroes serisinin yeni oyunu, 2021 yılında duyurulmuştu. Birinci etapta geçtiğimiz yılın Kasım ayında çıkacağı söylenmiş olan Company of Heroes 3, yaşanan erteleme ile bugün PC (Steam) kullanıcıları ile buluştu.

Company of Heroes 3 Türkçe Oynanabilecek

Her ne kadar standart ve Digital Premium sürümlerinin fiyatları bizi üzüyor olsa da, Relic Games tarafından geliştirilen ve SEGA tarafında da yayınlanan oyun için bugün sevindirici bir gelişme yaşandı. O denli ki, geçmişte pek Fazla Kıymetli üretimin yerelleştirmesinde vazife yapmış olan 23 Studios tarafından toplumsal medya üzerinden yapılan paylaşım ile Company Heroes 3 Türkçe lisan dayanağı ile satışa sunuldu.

“Bekleyiş sona erdi, Company of Heroes 3 çıktı ve Türk oyuncular artık kendi lisanlarında uğraş edebilecekler. Haydi tarih yazalım yahut en azından kendi sözcüklerimiz ile yine yazalım!”

Company of Heroes 3 Hakkında

Deniz, hava ve kara olmak üzere hem tanıdık hem yeni üniteler, hem de memleketler arası Cenk kümeleri ile daha Çok oynanabilir taraf ile Hasım tarafı bozguna uğratmaya çalışacağız. Amerika-Kanada özel Hizmet Kuvvetler, İngiliz Milletler Topluluğu’ndan Gurkalar iç her bir ordunun da kendisine has mekanikleri ve birlikleri olacak iken, Weasel, Nashorn, Chaffed Light Tank ve M3 Recovery Vehicle Half Track iç Türlü yeni araçlar, yeni silahlar ve yeni kabiliyetler ve eklenecek.

Orijinal oyunun oynanış sisteminin geliştirilecek olmasının yanı sıra, halihazırda serinin artı tarafları ortasında gösterilen mekanikleri revizyondan geçirilecek ve üçüncü oyun ile bunların ortasına yenilerinin ekleneceği de belirtiliyor. Ayrıyeten eklenecek yeni özelliklerin ortasında da Dynamic Campaign Map (Dinamik Senaryo Haritası) olacakmış. Bu yeni özellik sayesinde, öykümüzü şekillendirebileceğiz. Seçimlerin işin içine gireceği sistemde, yapacağımız keşifler sırasında muhtaçlığı olanlara da yardım eli uzatabileceğiz.

Çok oyunculu mod tarafında ise Company of Heroes 3, en âlâ tecrübenin sunulabilmesi için tasarlanan haritalar ile serinin en Çok harita yelpazesine sahip oyunu olacak. Bunların yanı sıra, ister Biricik başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla Birlikte bilgisayara karşı kooperatif olarak gayret edebileceğiniz modların yanı sıra, teke Biricik yahut dörde dört olmak üzere rekabete dayalı modlar da karşımıza çıkacak.

Geliştirilmiş yıkım mekanikleri, parçacık tesiri teknolojisi ile ateş, kum ve dumanın nihayet derece gerçekçi görünmesinin yanı sıra, yeni animasyonlar, geliştirilmiş Yapay zeka, DirectX 12 ve çoklu-çekirdek işlemci optimizasyonu ile görsel manada da kaliteli bir Company of Heroes 3 tecrübesi yaşayacağımız söyleniyor.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir