Dead Space Remake İzometrik Açıdan Hoş Görünüyor

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Şub 22, 2023 Yorum Yok

Oyun dünyasında farklı farklı deneylerin uygulandığını görebiliyoruz. örneğin oyunlara farklı perspektifler kazandırmak, modelleme değişimleri ile anne ve Yan karakterleri değiştirmek ve tanınan oyunları PlayStation periyoduna uyarlamak üzere. Bu haberimizde de Dead Space Remake izometrik açıdan nasıl görünürdü sorusunun yanıtına bakacağız.

Flurdeh isimli Youtube kullanıcısı ise külliyen farklı bir yaklaşımda bulunarak Tiny Game Worlds serisi ile karşımıza çıkmaya başlamıştı. Kullanıcının bir epey üne kavuşmasını sağlayan bu seri ile Red Dead Redemption 2, Elden Ring Cyberpunk 2077, BioShock Infinite, God of War, Days Gone, Fallout: New Vegas, The Elder Scrolls V: Skyrim, Assassin’s Creed Valhalla, Battlefield 1 iç birçok oyunun dünyasına izometrik kamera açısından bakma imkanı sunuyor. Çalışmalarının bir yenisini de Dead Space Remake için yaptı.

Dead Space Remake İzometrik Açı Oynanış Videosu

İki buçuk dakikaya yakın görüntüde da görebildiğiniz üzere, anne karakterimiz Isaac Clarke ile USG Ishimura gemisine epey farklı bir açıdan bakabilmek Mümkün oluyor. Bu esnada, mürettebattaki diğer bireyleri, Necromorph yaratıklarını ve The Marker’ın aslına Müsait kopyasını da görebilmek Muhtemel oluyor. Epeyce güzel bir görüntü olduğuna Kuşku yok. Pekala siz ne düşünüyorsunuz?

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir