Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (6 Nisan)

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Nis 06, 2023 Yorum Yok

Amerika menşeli şirket, bizleri ikişer oyun ile sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz dakikalarda güncellenen sayfa ile ücretsiz Epic Games Store oyunları indirmeye açıldı. Bu hafta listemizde bir AAA bir de Müstakil oyun bulunuyor. Ayrıntılar haberimizde.

Bildiğiniz üzere Epic Games, yılbaşı periyodu hariç, haftalık olarak bir yahut daha Çok oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem Aka hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize fiyatsız olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda hayli başarılı oluyor.

Ücretsiz Epic Games Store Oyunları İndirmeye Açıldı

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta yapılan açıklamayla, bu hafta esasen Blazing Sails ve Dying Light Enhanced Edition verilecekti. Ne Mevcut ki sonradan yapılan değişiklik ile Blazing Sails yerine shapez oyunu seçilmiş. Her ikisini de 13 Nisan 2023 Perşembe günü TSİ 18:00’a kadar buradan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise MORDHAU ve Second Extinction olacak.

shapez Hakkında

Shapez geometrik biçimlerin otomatik üretimi için fabrika
kurabildiğiniz sakinleştirici bir oyundur.

Seviye arttıkça haller daha karmaşık hale istikbal ve Ebedi haritada genişlemen gerekecek!

Ve bu kâfi değilmiş üzere, haller için talebi karşılamak için daha Çok üretim yapmalısın – buna Biricik Yardımcı olacak şey ise genişleme!

En başta yalnızca formları işlerken, sonradan onları boyaman gerekecek – bunun için boyaları çıkarmalı ve karıştırmalısın!

Dying Light Enhanced Edition Hakkında

Açık dünya hayatta kalma oyununda, Harran isimli hayali bir orta-doğu kentinin karantina altındaki bölgesine sızması için gönderilen Kyle Crane isimli gizli operasyon casusu rolündesiniz. Dört oyuncuya kadar kooperatif takviyesi ile oynayabildiğiniz Dying Light, dinamik bir gece-gündüz geçişi sunuyor. Enfeksiyonlu düşmanlarınız gündüz vakti yavaş ve zayıf iken, gece vakti ise nihayet derece güçlü ve saldırgan oluyorlar. Oyunda hem Irak hem de yakın uzaklıklı silahlar kullanabiliyorken, akıcı bir parkur sistemi ile öne çıktığını da söylemeden geçmeyelim.

Enhanced Edition ise The Following, Aka ve özgün bir haritada anne karakterimiz ile ilgili orijinal bir hikaye anlatıyor olup, özelleştirilebilir arazi araçlarını da kullanımımıza sunuyor. Dört indirilebilir içerikten kendi Yan öyküsüne sahip bir mod iken, Cuisine & Cargo iki yeni karantina bölgesini, En Aka Afetzede Paketi (Ultimate Survivor Bundle) Özel silahlar ve kıyafetler ve Kaza Testi Görünüm Paketi de aracınızı özelleştirmek için bir Görünüm paketi oluyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile hayli Misli bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, nihayet vakitlerde dağıttığı fiyatsız oyunlar ile Bir arada epeyce geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda fiyatsız olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir