Sifu Beyaz Perde Uyarlaması Geliyor

Bulmaca Oyunları, Genel, Online Zeka Oyunlar, Parkur Oyunları, Satranç, Strateji Oyunları, Ücretli Zeka Oyunları Oca 09, 2023 Yorum Yok

Oyun dünyasındaki dikkat çeken imaller birer birer ak perdeye taşınırken, Dizi artık de Sifu oyununa geldi. Deadline sitesine yansıyan habere nazaran, John Wick baş imalcisi imzalı bir sinema adaptasyonu için çalışmalar başlamış. Ayrıntılar haberimizde.

Bu yılın İlgi çeken oyunlarından bir tanesi olan Sifu, Şubat ayında satışa sunulmuştu. Genç bir Kung Fu öğrencisinin öyküsüne ortak olduğumuz oyunda, karakterimizin gizemli bir suikastçı kümesi tarafından katledilen ailesinin intikamını almak için kuvvetli bir maceraya atılıyorduk. Yolumuzun kıyı mahalleler, Belde köşeleri ve şirket kulelerin iç birçok farklı yerden geçtiği oyunda, adaptasyonun ve güzel durum almanın Aka Ehemmiyet arz ediyor.

John Wick Yaratıcısından Sifu Sineması Geliyor!

Deadline sitesi tarafından aktarılana nazaran, Sloclap tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Sifu da ak perdeye taşınacak. Derek Kolstad ve Stroy Kitchen, çalışmalara çoktan başlamışlar. Bildiğiniz üzere John Wick imalcisi olan Kolstad, geliştirici grup ile yaptığı görüşmeler sonucunda sinemasının hem baş üretimci koltuğunda oturacak hem de senaryosunu yazacak.

Yapımcı takımında ayrıyeten Story Kitchen şirketinden Dmitri M. Johnson, Mike Goldberg, Dan Jevons ve Timothy I. Stevenson ve eski Ritchie/Wigram Productions lideri Jeff Ludwig üzere isimler de bulunacak.

Bu ortada, David Kolstad birebir vakitte Streets of Rage uyarlaması üzerinde de çalışıyor. Proje, yakın bir Vakit Evvel Lionsgate tarafından satın alınmıştı.

Her iki proje hakkında yeni haberler gelmeye başladıkça, Muhtemel olabildiğince süratli bir biçimde sizlere ulaştırabilmenin çabasında olacağız. Gelişmeleri takipteyiz.

Yorum Yok

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir